“Один з найкращих засобів стати людиною мудрою – це читати стародавні історії і вчитися на минулих подіях і прикладах наших попередників, як поводитися і чого берегтися…”.

вівторок, 13 жовтня 2015 р.

Вітання зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та з нагоди дня Українського козацтва!

Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів Пресвята Богородиця вважається покровителькою славного війська козацького та всього українського народу. Цій традиції ми вірні і нині, так як вірні козацькому духу відваги і відданості Вітчизні. Сьогодні в стінах Нововасилівського НВК відбулося святкування Дня захисника України. Вчитель історії разом з учнями 6 класу згадали історію Запорізького козацтва, а також юні козачки та козачки мали змогу позмагатися в конкурсах. Фоторепортаж додається.



Отже всіх козаків ще раз вітаю зі святом, і бажаю міцного козацького здоров'я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди!Врешті решт, козацтво – це стародавній український варіант демократії, це втілення прагнення нашого народу на самовираження та національний суверенітет. У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і за рідну землю без роздумів віддасть своє життя.

У цей світлий святковий день бажаю всім міцного здоров'я, миру, злагоди на нашій землі, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу.

Нехай Пресвята Богородиця й надалі зберігає Україну під своїм Покровом!


Немає коментарів:

Дописати коментар