“Один з найкращих засобів стати людиною мудрою – це читати стародавні історії і вчитися на минулих подіях і прикладах наших попередників, як поводитися і чого берегтися…”.

пʼятниця, 9 жовтня 2015 р.

Підтримуємо воїнів АТО


Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Ми проживаємо під мирним небом, навчаємося у школі,у нас є рідні,близькі люди. Мирне сьогодення у нашому рідному селі стало можливим  завдяки нашим героям - односельцям.

 

В кабінеті історії Нововасилівського НВК відбулась зустріч учнів і викладачів з воїнами АТО та колишнім учнем школи Яланським Максимом, які на сході України боронять цілісність, свободу і незалежність нашої держави.



Відповідаючи на численні запитання учнів, гості розповіли про своє ставлення до подій та про те, як важливо та почесно бути на варті незалежності держави і народу. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша… Сьогодні діти мали можливість ознайомитися на практиці зі справжньою зброєю, потримати в руках, приміряти захисне спорядження. Школярі тепло вітали воїнів. Усі охочі могли сфотографуватися з військовими на пам’ять.
Насамкінець зустрічі діти мали можливість покататися на бойовій машині БДР «АСА.

 Ми дякуємо хлопцям за мужній подвиг, за те, що ви не шкодуючи  свого здоров’я, боретеся за мир в нашій країні, за те , щоб  діти не чули гуркоту снарядів і тяжкої військової техніки, щоб ми спокійно навчалися, відпочивали, проводили дозвілля.

Повертайся додому, де вас чекають  рідні,  а найголовніше –  живими. А солдат живий доти , доки жива його віра в перемогу.









 

Немає коментарів:

Дописати коментар