“Один з найкращих засобів стати людиною мудрою – це читати стародавні історії і вчитися на минулих подіях і прикладах наших попередників, як поводитися і чого берегтися…”.

понеділок, 2 травня 2016 р.

Як зробити історію України цікавою молоді.

З 1 травня по 24 серпня 2016 року проводитиметься Всеукраїнський конкурс молодіжних проектів «Як зробити історію України цікавою молоді», ініційований ВГО «Наукове гуманітарне товариство» та підтриманий ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН.
Мета конкурсу — пошук нових і дієвих шляхів популяризації історії України.
Участь у конкурсі можуть взяти учні загальноосвітніх, студенти вищих та вихованці позашкільних навчальних закладів віком 15–25 років. Ліпші молодіжні проекти визначатимуть у таких категоріях:
  • нові технологічні засоби популяризації історії;
  • соціальні мережі для популяризації історії;
  • історія рідного краю в контексті історії України;
  • родинна історія;
  • меморіально-мистецькі акції.
Для участі в конкурсі необхідно підготувати свій проект за певною категорією та до 1 червня надіслати його примірник на паперовому й електронному носіях, а також заявку, оформлену згідно з додатком до Положення про конкурс, на адресу ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».
Підсумки конкурсу підбиватимуться з 10 по 24 серпня 2016 року. За словами організаторів, переможці отримають цінні подарунки та можливість реалізувати свої проекти.
Контактна особа, до якої можна звертатися з питань участі в конкурсі, — Дейдиш Лариса Анатоліївна (тел.: 0 44 248 21 38).

Немає коментарів:

Дописати коментар