“Один з найкращих засобів стати людиною мудрою – це читати стародавні історії і вчитися на минулих подіях і прикладах наших попередників, як поводитися і чого берегтися…”.

пʼятниця, 22 січня 2016 р.

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

22 січня наш народ урочисто відзначає чергову річницю проголошення Акту Злуки (об'єднання у 1919 році східних і західних українських земель у єдину Соборну українську державу). І хоч Акт Злуки тоді реалізувати не вдалося, він є яскравим виявом прагнення українців до національної єдності. Як відомо, державна незалежність України була відновлена лише 24 серпня 1991 року.
  Учні Нововасилівського НВК також не стояли осторонь цього свята. Разом з вчителем історії учні 6 класу виготовляли голубів миру з теплими побажаннями, було проведено виховні години: "Україна це ми", перегляд презентації "Моя Україна єдина і неподільна", а також підготовлено матеріал на стенд "В моєму серці Україна". Фотоматеріал додається.

З приводу цього свята, хочеться привітати всіх українців і побажати міцного здоров’я, незламного духу та людської гідності та самоповаги. Пишаймося, що ми Українці!








 

Немає коментарів:

Дописати коментар