“Один з найкращих засобів стати людиною мудрою – це читати стародавні історії і вчитися на минулих подіях і прикладах наших попередників, як поводитися і чого берегтися…”.

субота, 20 червня 2015 р.

Emaze


Emaze - сервіс для створення дивовижних презентацій

Emaze - представник нового покоління сервісів для створення презентацій, побудованих на використанні принципів хмарних технологій. У назві сервісу обігрується анлійський прикметник "amazing", який перекладається як дивовижний. Для того, щоб продемонструвати переваги сервісу Emaze, його розробники задають користувачам просте питання: "У чому полягають переваги Emaze у порівнянні з офісною програмою Microsoft Power Point?". На їхню думку ці переваги полягають у наступному:
1. Створення, збереження, редагування і доступ до презентацій з будь якого пристрою. Emaze працює на принципах хмарної технології.
2. Використання великої кількості готових шаблонів. 
3. Стильний дизайн і наявність трьохвимірних ефектів. 
4. Збереження і перегляд готового продукту на своєму пристрої: комп'ютері, планшеті. Для цього на пристрій просто потрібно завантажити відповідну програму-переглядач. 
5. Перетворення презентацій формату Power Point у формат Emaze-презентацій. 
Зрозуміло, що можна тільки достатньо умовно говорити про переваги сервісу Emaze над Power Point, оскільки хмарне середовище Microsoft OneDrive дозволяє створювати, зберігати й редагувати презентації теж у режимі онлайн. Проте, що, дійсно, не відняти у презентацій Emaze - неповторний дизайн. Також цікавим інструментом в управлінні показом Emaze-презентацій є можливість керувати відтворенням презентації голосовими командами. https://www.emaze.com/ru/

Немає коментарів:

Дописати коментар